Σολωμού 3, 15452 Π. Ψυχικό | Αγ. Κωνσταντίνος, 28100 Αργοστόλι
+30 210 6742731
p.papadatos@sense.gr

Λιγότερα από τον ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ο Αλλάχ

Όταν είδα το Μάνωλη Γλέζο στην τηλεόραση να παραδίδει μαθήματα οικονομίας με έπιασε κατάθλιψη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα πρόσωπο της σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας μετατρέπεται σε θλιβερή φιγούρα. Πραγματικά πως είναι δυνατό ο κύριος Γλέζος να θέλει να κάνει πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση προτείνοντας μηνιαίο χαράτσι 100 ευρώ σε όσους έχουν ετήσιο εισόδημα 20.000 ευρώ. Αντιλαμβάνεται άραγε τι λέει. Αντιλαμβάνεται άραγε την οικονομική θέση της χώρας μας; Σίγουρα όχι.

Κατά που πάει θα ξετρυπώσει και κανένας Καραϊσκάκης να μας προτείνει να πάρουμε τα καρυοφύλλια για να πάρουμε πίσω τη Κωνσταντινούπολη.
Και αν ήταν μόνο ο Γλέζος δεν πείραζε. Ήταν όμως και o «τραπεζίτης» κύριος Στρατούλης που θα δεσμεύσει τα ανύπαρκτα 165 δις των φαλιρισμένων ελληνικών τραπεζών για να κάνει ανάπτυξη…! Ε λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι προς λύπηση, προς λύπηση είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει να γεμίσει ξανά το δημόσιο με υπαλλήλους που θα έχουν κατώτατο μισθό 1.300 ευρώ το μήνα!

Σημείωση

Προσωπικά δεν είχα διαβάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Συνιστώ όμως σε όλους τους Έλληνες να το διαβάσουν. Θα χορτάσουνε πολύ. Ακόμη και ο Αλλάχ λιγότερα υπόσχεται στους πιστούς του, από ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους του.

 

Αρέσει σε %d bloggers: